Stackars bacon+svar till er

EDIT: Lite smått less på att vissa personer säger att man är någon som man inte är. Ta reda på fakta innan ni ska slänga ur er något. Det är INTE rebeccasvartis eller idapidish som driver denna blogg. Då hade ni märkt det på en mer bristande grammatik och felstavning. 
 
Z-K och dralce retades med solisb genom att kicka henne upprepande gånger från glasstjuven!
Stackars bacon.. :/
 
Ser att de är några av er som har klagat på uppdateringen och undrat varför det inte läggs upp något så tänkte passa på att svara på det här. Vi är inte fullt lika aktiva på habbo så de blir svårare att hitta saker att skriva om, sen har det varit ganska dött och sen så är en av oss sjuk (SkvallerDoris) som har varit och kollat upp sig hos läkare efter 3 veckors tid idag. Så lusten att logga in och uppdatera bloggen har inte funnits där, det är ganska tidskrävande att hitta något som är värt att skriva om så att inte alla inlägg blir helt tomma utan någon innebörd. Men förhoppningsvis kommer vi komma igång igen. SkvallerMajan och Skvallergreta har varit väldigt upptagna i helgen. Sen blev det många som kopierade idén med en skvallerblogg till habbo så de sänkte lusten att ta sig tid att skriva osv. Hoppas ni har lite förståelse för detta.
 
Om ni har något som ni tror att vi tycker är värt att skriva om kan ni skicka in det till oss, det hjälper ganska mycket.
tips.habboskvaller@gmail.com  
- Skvallerhabbos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback